Szűrés
Nehézség

Festés számok alapján gyermekeknek


Fedezzétek fel együtt a számfestés gyermeki élményét, készítsétek el a saját festményeteket

A gyerek számfestő készletünk egy olyan közös élmény, amely során csodálatos festményeket alkothattok, miközben fejlődik a gyerek színlátása, a és koncentrációja is. Még eredetibbé és izgalmasabbá varázsolja a gyerek számfestőinket, hogy mindegyik megfestendő festmény egy különleges esemény, egy jól ismert mesekarakter vagy egy mesehős: így az alkotás minden másodperce izgalmas és várakozással teli lesz.

A kétféle nehézségi fokozat közül a könnyebbet (ezt a festmény részletességéből és színvilágából is látod) akár a kisebb gyerekek egyedül is megfesthetik. A nehezebb, bonyolultabb, színesebb képek inkább a nagyobb, ügyesebb kezű gyerek számára lesz pompás mulatság, de az is lehet, hogy – például a pillangók számfestő vagy az Elza számfestő – a közös munka örömét nyújtja majd számotokra.

Ha szeretnétek valamelyik képet megfesteni nincs nehéz dolgotok, hiszen a csomagban megtaláljátok a vásznat (rajta a festékszíneket jelölő számokat) a hozzá illő festéket – és a különböző ecseteket, amelyekkel festhettek.

Válaszd ki melyik vászonképet szeretnétek megalkotni, melyik illik hozzá és a személyiségéhez legjobban, vagy melyik a kedvence és kezdődhet is a festés.


34termék