Festés kiegészítő termékek

A festés még soha nem volt ilyen kényelmes

Azt szeretnénk, hogy úgy fess úgy, mint a leghíresebb festők, hogy te is használhass minden olyan eszközt, amellyel segítségével csodálatos képeket tudsz majd készíteni. Ezért egy helyre gyűjtöttük számodra, az akár 10 darabos ergonomikus, pontosan a számfestéshez tökéletes ecseteket, az asztali és az álló festőtartót, állványokat (a segítségével sokkal pontosabban, határozottabban és gyorsabban tudsz majd alkotni).

Tudjuk, hogy a legapróbb részletek is fontosak ezért, ha szükséged van rá, érdemes kipróbálnod a nagyítós szemüvegeinket, amelyet kifejezetten a számfestéshez készítettünk és élesebben látod majd vele az apróbb számokat.   

Mivel a legtöbb számfestőt és vásznat keret nélkül számítjuk, szükséged lehet egy keretre, amelyre aztán ráfeszíted a csodás alkotásodat, ami így méltó helyet foglalhat majd el a falodon.

Bár a festés kiegészítő termékeink nagyban segíthetik a festést, fokozhatják az élményt, nem kötelező elemek. Ahhoz, hogy a választott képet megfesthesd, mindent megtalálsz a szettben.