Profi Csipthethető LED Nagyító - Minden Részlet Közelről
Profi Csipthethető LED Nagyító - Minden Részlet Közelről
5 999 Ft

Profi Csipthethető LED Nagyító - Minden Részlet Közelről

Profi Csipthethető LED Nagyító - Minden Részlet Közelről
Profi Csipthethető LED Nagyító - Minden Részlet Közelről

Fedezd fel a precizitás és kényelem új dimenzióját a mi Profi LED Nagyítónkkal! Legyen szó apró, bonyolult számfestőről, vagy kis jelölésekről, egyéb kézimunkáról, vagy csak olvasásról, ez a nagyító a tökéletes társ lesz számodra.

Két Nagyítási Szint – Minden részlet közelről látható! A nagyító két különböző lencsével rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen. A nagy lencse 130mm átmérőjű és 2x-es nagyítást kínál, így a nagyobb dolgok is kristálytisztán láthatók. A kis lencse 24mm átmérőjű és 5x-es nagyítást biztosít, így a legapróbb részletek is előtérbe kerülnek.

Beépített LED Világítás – Még a legárnyaltabb részletek is kivehetők! A nagyító beépített LED világítással rendelkezik, ami egy LR03AAA elemmel működik (elemet nem tartalmaz a csomag). Ez a funkció nemcsak a gyenge fényviszonyok között nyújt segítséget, hanem  világosságot ad a vizsgált területhez, így a legapróbb részletek is jól láthatók lesznek.

Kiváló Minőség – Tartósság és Kényelem Egyszerre! A nagyító minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartammal és tartóssággal bír. A kényelmes fogantyú és könnyű súly teszi ideálissá hosszabb használatra is, anélkül, hogy fáradtságot éreznél.


Szállítási információk

- A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

Így válassz magadnak képet

A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

Raktáron
5 999 Ft
Részletek

Elem Nélkül Szállítjuk – Azonnal Használható! A mi termékünk egy egyszerű és praktikus megoldást kínál számodra. Gondoskodj az elem beszerzésétől. 

Ne hagyd ki ezt az eszközt, amely számos területen segítséget nyújt és a mindennapi tevékenységeidet még élvezetesebbé teszi! Vedd meg most a Profi LED Nagyítót, és fedezd fel a részletek szépségét!


Nézd meg hogyan működik!

Adatok
Cikkszám
GJ053
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!