Blog

A számfestés kreatív, lenyűgöző és izgalmas elfoglaltság (ha még nem próbáltad ki éppen ideje annak, hogy fess magad köré egy csodás világot) aminek a végeredménye általában egy – általad készített- mestermű. De hogyan lehet lélegzetelállítóan gyönyörű a számfestményed? Íme néhány hasznos tipp.

A festés számok alapján termék az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Azok, akik szeretnek kreatívan alkotni, sokszor találnak örömöt az ilyen típusú festmények elkészítésében. A festés számok alapján készült termékek nagyon egyszerűen használhatók, és segítenek abban, hogy bárki szép festményeket készíthessen otthonában, akár korábbi tapasztalat nélkül is.

Ha nem találkoztál még számfestő készlettel, vagy sosem festettél számok alapján, joggal merül fel benned a kérdés: Picasso képességeivel kell rendelkeznem ahhoz, hogy megfessek egy képet? 

Kézügyesség egy nagyon fontos képesség, amelyet a legtöbb festőnek birtokolnia kell. A kézügyesség és a finom motoros készségek nélkül a festőnek nem lesz sikerrel járó munkája. Azonban a kézügyesség nem játszik ennyire fontos szerepet a festés számok alapján termékeknél. 

A számfestő szettek minden korosztály számára népszerűek, mivel kretív hajlamainkat kiélhetjük kortól és tehetségtől függetlenül. A legtöbb számfestő szett használatával csodás képeket lehet készíteni, amelyek általában egy festményhez hasonlítanak. 

A számfestő szettek 24-30 színből állnak, ami korántsem olyan sok, mint amennyi szín a fényképezésben elérhető. Az embereknek nagy elvárásaik vannak, mert a fényképet tekintik alapjának a számfestő szetteknek. Általában sokkal több színben szeretnék látni a számfestő szettek végeredményt. Ez azonban nem mindig lehetséges a számfestő szettek 24 színével.

A számfestés kreatív, lenyűgöző és izgalmas elfoglaltság (ha még nem próbáltad ki éppen ideje annak, hogy fess magad köré egy csodás világot) aminek a végeredménye általában egy – általad készített- mestermű. De hogyan lehet lélegzetelállítóan gyönyörű a számfestményed? Íme néhány hasznos tipp.

A számokkal való festés már jó ideje létezik, azonban csak nemrég vált népszerűvé. Ennek több oka van: a nemrég befejeződött világjárvány sokakat arra késztetett, hogy különböző módokat keressenek a szabadidő eltöltésére, mások egyszerűen csak azért kezdték el mert kreatív elfoglaltságnak tartják. De hogyan hat a számfestés a kreativitásra?

A világ legjelentősebb festői – például Renoir, Dali, Csontváry vagy éppen Monet – közül egyikük sem volt különösebben tehetséges gyerekként. Mindannyian egyfajta időtöltésként, hobbiként tekintettek a művészetre: hogy aztán később világhírű, sőt stílusalkotó festővé váljanak. A festészet – ahogy látszik – mindenkié: íme néhány indok, miért jó, ha a gyereked fest (még akkor is, ha nem feltétlen lesz világhírű)?

A festés számok szerint, azaz számfestő szett egy nagyszerű elfoglaltság, amely kiváló szórakozást és pihenést nyújt. A festés számok szerint segíthetnek abban, hogy javítsuk a koncentrációt, és a kreativitást. Ez egy olyan időtöltés, amely nemcsak szórakoztató, hanem sokféle módon előnyös is. Nézzük mik egy számfestő előnyei!

Annyiszor olvastam már, hogy ajándékozz egészséget, ajándékozz élményt, ajándékozz időt, ajándékozz… Elgondolkodtam azon, hogy valójában miért jó egy számfestő, mint ajándék?

Első körben szeretném megjegyezni, hogy én magamat is rendszeresen megajándékozom, mert szeretek kikapcsolódni. Veszek magamnak könyvet, veszek magamnak szép ruhát, és veszek magamnak számfestőt is. (Jó, többnyire ezt csak hazaviszem a raktárból…)