Blog

Számfestő Mint Karácsonyi Ajándék?

2022.12.06 09:59
Számfestő Mint Karácsonyi Ajándék?

Annyiszor olvastam már, hogy ajándékozz egészséget, ajándékozz élményt, ajándékozz időt, ajándékozz… Elgondolkodtam azon, hogy valójában miért jó egy számfestő, mint ajándék?

Első körben szeretném megjegyezni, hogy én magamat is rendszeresen megajándékozom, mert szeretek kikapcsolódni. Veszek magamnak könyvet, veszek magamnak szép ruhát, és veszek magamnak számfestőt is. (Jó, többnyire ezt csak hazaviszem a raktárból…)

Megfogalmazódott bennem, hogy mi az, amiért én szeretem a számfestő készleteket, és ami miatt a kikapcsolódás ezen formáját választom. A legfontosabb: kapok Énidőt. Mi is az az Én Idő? Az az idő, amikor azzal foglalkozol, amivel Te szeretnél, magaddal, saját magadra fordítod az idődet. Ha ez Neked az, hogy elmenj végre moziba és megnézz egy filmet, akkor az. Ha olvasással akarsz tölteni egy kis időt, akkor az. Ha festéssel, akkor pedig az.

Részemről én mindenre nyitott vagyok, de a kreatív munka az, ami kikapcsol, olyan mintha lenne egy kis reset gomb, amikor kinyitom a számfestőt. Nem különösebben kell gondolkodni rajta, mert a számok segítenek a festésben. Itt ötlött fel bennem, oké, ha például valakinek a párja számfestőt szeretne ajándékozni a kedvesének, hogy válasszon?

Uraim, a nőknek egyszerű is megfelelni, meg nem is. Íme néhány tipp.

Vannak hölgyek, akik imádják az állatokat. Közéjük tartozom én is. Épp ezért bármilyen állatos számfestő szuper ötlet lehet. Állatos számfestők itt: https://www.kreactivity.hu/festes-szamok-alapjan/allatok

Vannak város rajongók, akik egész évben azt várják, hogy elmehessenek Londonba, Rómába, Velencébe, mindegy csak had menjenek.

Nekik biztosan város témájú számfestőt érdemes venni, mert az fog örömet okozni téli estéken, amikor arról ábrándoznak, hogy hova menjenek a következő szabadság alatt…

https://www.kreactivity.hu/varosok

Természetet, tájat kedvelőknek, illetve virágok rajongóinak is válasszunk megfelelő témájú képet.

Van azonban még egy dolog, ami fontos a kiválasztott számfestők esetén: a nehézség. Azzal bizonyára tisztában vagy, hogy akinek ajándékot veszel, mennyire lát jól, mennyire okoz gondot a kisebb számok felismerése egy festés számok alapján szettben. A Nagyon nehéz és nehéz kategóriákat sasszemeknek ajánljuk. Itt többnyire 5-ös betűmérettel vannak a számok a vászonra nyomtatva. A közepes nehézség esetén könnyebb kicsit az átláthatóság. A könnyű pedig akkor jó, ha szeretnéd, hogy kikapcsolódjon, de nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy elnyeri e a tetszését. Biztos van olyan ember is, aki idegbajt kap, ha mini részeket kell kifesteni. Kezdésnek egyébként sem választanék nagyon nehezet, vagy nehezet. Egy közepes kép kezdésnek szerintem tökéletes, könnyed kikapcsolódásra ad lehetőséget. Fontos hogy a festés számok alapján akkor is kreatív munka, ha nem nekünk kell a képet megfesteni. Kell hozzá valamennyi kézügyesség.

Ha anyukának veszel számfestőt ajándékba, akkor a gyerekekre is gondolj. Ugyanis a gyerekek előszeretettel szállnak be a kreatív munkába, és fontos, hogy ne anyukától vegyék el a festést, hanem akkor már legyen nekik saját szettjük.

Mesés számfestőket itt találsz: https://www.kreactivity.hu/mesek

Egyszerűbb képek gyerekeknek: https://www.kreactivity.hu/Festes-szamok-alapjan-gyermekeknek

Összefoglalva:

Első festés számok alapján szettnek érdemes közepes nehézségűt, vagy könnyűt választani. Témájában keress olyat, ami az ajándékozotthoz illik. Ha anyukának vásárolsz, célszerű a gyerekekre is gondolni, hogy anyuka is alkothasson. Egyébként maradék festékekre is van megoldásunk, amit gyerekeknek lehet adni. https://www.kreactivity.hu/kreativ-festes

 

Jó festést mindenkinek!