Szűrés
Kivitel
Méret

Saját Fotóról

Rendelj számfestő képet saját fotóról, és keltsd életre magad a legszebb családi képedet, fesd meg a kutyádról készült képet, örökítsd meg számfestővel a legszebb családi pillanatokat. Nem tudsz festeni? Sebaj, nem kell, hogy Munkácsy képességeivel rendelkezz, a festés számok alapján szetthez nem kell más, mint egy szuper kép, Te, és egy kis idő, és türelem.

A saját fotóról rendelt képeket csak előre fizetés esetén gyártjuk le, 5-15 munkanapon belül postára adjuk, hogy elkészíthesd Te magad életed remekművét.  

Az egyedi, saját képről készült rendeléseket esetén utánvétes rendelésre nincs lehetőség. Ha más terméket is rendelsz, akkor vedd figyelembe, hogy a saját fotós rendelés, és az egyéb termékek a rendelésben együtt kerülnek kiszállításra.

Garanciális feltételek: egy saját fotós számfestő soha nem fogja teljes pontossággal visszaadni a fényképet. Ennek az a legegyszerűbb magyarázata, hogy a számfestő 24 színből áll, míg az eredeti fénykép a legtöbb esetben 24 000 színből. Egy számfestőt mindig összhatásában kell nézni. Amennyiben a kedves vásárló úgy dönt, hogy más színnel festi ki a képet, nem vállalunk felelősséget az összhatásért. 

Egyedi képes termékre reklamációt nem fogadunk el, mivel a látványterv egyeztetésre kerül a vásárlóval. Természetesen ha esetleg festék hiány lépne fel, azt pótoljuk, de a színek milyenségére vonatkozóan nem áll módunkban reklamációt elfogadni. 

Saját fotóról történő rendelés esetén a terméket kifejezetten a megrendelő kérésére gyártjuk le, a megrendelő által biztosított termék fotó alapján. A grafikai tervet előre megküldjük kedves vásárlóinknak, melyen van lehetőség a termék kinézetét ellenőrizni, jóváhagyni. A jóváhagyásra 24 óra áll rendelkezésre, ezt követően a tervet jóváhagyottnak tekintjük, és a gyártást megkezdjük, azonban a termékre reklamációt a kiszállítás követően nem tudunk elfogadni. Ha saját fotóról rendelsz tudnod kell, hogy nem illet meg az elállás joga.

Bővebb információ az Általános Szerződési Feltételekben tekinthető meg. 


6termék 16

Saját fotóról rendelt termék esetén Ön nem illeti meg az elállás joga - 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát 

c) *  olyan nem előre gyártott áru esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan áru esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Saját fotóról történő rendelés esetén a terméket kifejezetten a megrendelő kérésére gyártjuk le, a megrendelő által biztosított termék fotó alapján. A grafikai tervet előre megküldjük kedves vásárlóinknak, melyen van lehetőség a termék kinézetét ellenőrizni, jóváhagyni. A jóváhagyásra 24 óra áll rendelkezésre, ezt követően a tervet jóváhagyottnak tekintjük, és a gyártást megkezdjük, azonban a termékre reklamációt a kiszállítás követően nem tudunk elfogadni.