Szűrés
Kép témája
Méret

Festés számok alapján Puzzle

Engedd szabadjára a kreatív éned és alkoss puzzle számfestőből örök elméket!

Minden puzzle számfestő egy csodálatos festményt, képet, pillanatot rejt. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked legjobban tetszőt, azt amelyik igazán illik hozzád. Az első lépés az lesz, hogy minden puzzle darabot a helyére kell varázsolnod, egytől egyig mindnek meg kell találnod a pontos helyét, hogy egy egységgé álljanak össze. Második lépésben a puzzle-n található számok alapján minden kirakódarabot a saját színére kell fested. Ahogy fested egyre szebben és határozottabban kirajzolódik a végleges kép, a végeredmény pedig egy olyan – akár művészi – alkotás lesz, amire büszkén tekinthetsz.

A puzzle számfestő nem csak egy gyönyörű hobbi, hanem egy kevés énidő, egy csipetnyi élmény, emellett rendkívüli módon fejleszti a koncentrációdat, a kézügyességedet, a finommotorikai képességeket és a térlátásodat is.

Válassz a megannyi puzzle számfestő szettünk közül és fest meg a saját puzzle-képedet. (A szettek minden esetben tartalmazzák az összes, az alkotáshoz szükséges eszközt: az ecseteket, a festékeket, a puzzle-t)


20termék