Állatos számfestők

Fess lenyűgözően szép állatos képeket
Káprázatos vonalvezetés, néha éles, máskor finom kuntúrok, realisztikus vagy idilli ábrázolások, a végletekig kidolgozott részletek, a különleges, az ismeretlen és az ismert állatok közül választhatod ki azt amelyiket majd rendkívüli odafigyeléssel és aprólékos munkával lépésről lépésre megalkothatsz. Válaszd bármelyik állatos számfestőt is, egy nehéz, nemes, nagy odafigyelést igénylő feladat után egy olyan festményt fogsz készíteni amelyik lépésről lépére előtted rajzolódik majd ki és mutatja meg az összetett önmagát.
Az állatos számfestők különlegességét az adja, hogy kissé elrugaszkodnak a realitástól: lenyűgöző hatású olyan képek, amelyek nem feltétlen készülhettek volna el a természetben. Fantázia, másfajta látásmód, akár különös részletek jellemzik.
Engedj a csábításnak és fesd meg a csodaszép pillangót, a különleges flamingót, az erőteljes tigrist, vagy a gyengéd baglyokat, zsiráfokat. Az állatos számfestőnk igazán teret ad a kreativitásodnak.
A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lesz. A prémium minőségű festővásznat, a káprázatos színű (beszámozott) festékeket és azokat az ecseteket is, amelyeket használva látványos festményt alkothatsz.