Pinty Plus Art Kézműves lakk selyem 400ml

Pinty Plus Art Kézműves lakk selyem 400ml

Tökéletes termék, ha védeni szeretnéd a felületet. Színtelen, gyorsan száradó akril lakk. Selyem fényű felületet képez a befújt felületen. Nem sárgul be az idővel. Alkalmazás: Véd, illetve vízhatlanná tesz bizonyos felületeket, mint például: festmény, de használható fán, gipszen, és egyéb kreatív tevékenységhez. Világosabbá és élénkebbé teszi a színeket. Jó választá a festés számok alapján termékekhez.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 400ml = 2 m2

Száradás: 30 perc

Védi a felületet. Színtelen, gyorsan száradó akril lakk.

Alkalmazás: Véd, illetve vízhatlanná tesz bizonyos felületeket, mint például: vakolat, gipsz, márvány, fa, gyanta, karton, stb.

Alapvetően aa gyémántszemes kirakók fixálása nem szükséges, különösen akkor nem, ha keretbe helyezzük a képeket. Azonban ha nem keretezzük, egy kis fixálás nem árt, legfőképpen nem azért, hogy a gyémántszemek a helyükön maradjanak, hanem azért, hogy a portalanítás könnyebb legyen. 

A festés számok alapján termékek azonban sok esetben nem kerülnek keretbe, ezeket érdemes valamilyen lakkal kezelni, hogy a felületük fényes, tisztítható, és óvható legyen. 

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

A kezelendő felületen minden esetben végezzünk próbát.


Szállítási információk

- A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

Így válassz magadnak képet

A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

Nincs raktáron
2 990 Ft
Egységár: 7 475 Ft/l
Adatok
Cikkszám
PP924
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Katona Mária
2022.09.23
Tökéletes árú.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek