Minden számfestő termék

Festés számok alapján - Számfestő készletek

Engedd szabadon a művészi oldaladat és fess csodálatos képeket. Készíts egy gyönyörű remekművet, amelyet büszkén mutathatsz meg családodnak, a barátainak és művésztársainak. A számfestő termékeink pontosan ezt a szabadságot és az alkotás felhőtlen örömét nyújtják számodra. Ha pedig közösen festetek a sokat emlegetett minőségi idő (amikor odafigyeltek egymásra, amikor együtt élitek meg a pillanatot) is rátok köszönhet.

Fedezd fel a csodálatos kollekcióinkat: az állatosat, a meséket, a halloweeneset, a karácsonyit, a kifejezetten gyerekeknek készül mesefigurásat, fess csodálatos tájat, tájképet, virágot, vagy fesse meg a saját egyedi képedet, amelyet a saját fotód alapján készítettünk el.

Ahhoz, hogy elkészüljön a csodálatos alkotásod, mindössze annyit kell tenned, hogy a vásznon lévő számokat összeveted a festmény festékszíneinek számaival a megfelelő festékek használatával megfested! Ahogy elkészültél abban a pillanatban készítettél el egy csodálatos mesterművet, miközben fantasztikusan érezted magad.