Természet számfestők

Fess magad köré természetet

A természet számfestőink segítségével életre keltheted a benned rejlő természetfestőt, miközben te választhatod ki, hogy a lenyűgöző erejét, a bájos szépségét, a kedves harmóniáját vagy a vibráló különlegességét, a hidegségét vagy a lágyságát veszed észre és fested meg. Minden természetképünk a végletekig kidolgozott, aprólékos, a színösszeállításuk lenyűgöző, vad, vagy éppen kellemesen hívogató, ezért könnyen ki tudod majd választani azt a képet, amelyik tényleg közel áll hozzád, amelyikkel odavarázsolhatod a természetet az otthonodba.

A természet számfestőink festése közben (újra) felfedezheted a természetet, szinte érzed majd a hideg telet, a kellemes napsütés hívogatását, hallod a madarak énekét, a patak csobogását: mindvégig úgy érzed majd, mintha magad köré festettél volna egy saját világot.

A természet számfestőink profibbaknak valók, ne ezzel kezd a számfestést, hiszen kifinomult mozdulatokkal, több színnel és kisebb felületekkel találkozol, elmélyülten és odafigyelve kell majd dolgoznod. A szett természetesen mindent tartalmaz, ami a tökéletes képhez kell: a vásznat, a festékeket és az ecseteket is.