Üvöltő farkas festés és gyémántszemes kreatív 40x50 cm-es hibrid kép
Üvöltő farkas festés és gyémántszemes kreatív 40x50 cm-es hibrid kép
6 999 Ft

Üvöltő farkas festés és gyémántszemes kreatív 40x50 cm-es hibrid kép

Üvöltő farkas festés és gyémántszemes kreatív 40x50 cm-es hibrid kép.

Szeretnél kreatív terméket kipróbálni, de nem tudod, melyikkel kezd? Avagy, szereted a gyémántszemes kirakót, és a festés számok alapján képeket is?


Szállítási információk

- A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

Így válassz magadnak képet

A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

Raktáron
6 999 Ft
Részletek

A Kreatív gyémántbolt bemutatja a Hibrid képet!

Mit jelent az, hogy hibrid kép? Nos, ez a termék részben festés számok alapján, részben pedig gyémántszemes kirakó. 

A gyémántszemek kör alakúak. 

 

Gyémántszmes hibrid kép szett tartalma: 

  • számozott kép fa keretre feszítve, melynek mérete: 40x50 cm 
  • festékek
  • ecsetek
  • kör alakú gyémántszemek
  • toll szerű eszköz, amivel a gyémántszemek felvehetőek
  • gyanta szerű ragacsos anyag, ebbe kell a tollat mártani, hogy az a tollra ragadjon
  • kis tálca, amibe a gyémántszemeket ki lehet önteni

 

Használati utasítás: 

 

Előkészületek:

A termék elkészítéséhez tiszta felületre lesz szüksége. Készítsen elő egy kis tálkában vizet, valamint célszerű egy papírtörlőt (szalvétát, papír zsebkendőt ) előkészíteni.

 

A festős részhez: az ecsetet a festékbe kell mártani. Nem kell vízzel hígítani, az ecsetet akkor kell leöblteni, ha másik színnel kezdünk el dolgozni, illetve ha kicsit rászárad az ecsetre. A kis festék tégelyeket mindig gondosan vissza kell zárni, hogy ne száradjon be a festék. 

 

A megfelelő számú festéket válassza képen lévő, számmal ellátott felületre. 

Jobb kezeseknek érdemes jobbról balra festeni, bal kezeseknek balról jobbra, hogy ne nyúljunk bele a már megfestett felületbe. 

 

  • A legnagyobb felülettel kezdve lehetősége van megtanulni az ecset használatát. A festékhez nem kell vizet használnia. Amikor úgy látja, hogy a felület nehezen festhető, öblítse ki az ecsetét, és kicsit törölje le az ecsetről vizet, mielőtt ismét a festékbe mártja.
  • Érdemes a halványabb színekkel kezdeni, így ha nem tudunk vonalon belül maradni, erősebb színnel ráfestve könnyen tudunk korrigálni. 

 

Gyémántszemes: 

A toll szerű eszközt bele kell mártani a rózsaszín gyanta szerű anyagba, amely egy ragacsos felületet képet a toll belsejében. Ez segíti elő, hogy a gyémántszemeket fel tudjuk venni a toll segítségével. 

A gyémántszemmel kirakandó felületet fólia fedi, csak annyi fóliát távolítsunk el a felületről, amennyit ki akarunk rakni. Helyezzük a megfelelő jelölésű gyémántszemeket a képen lévő azonos jelölésű helyre. 

 

A terméket érdemes a gyémántszemes résszel kezdeni. 

 

Jó szórakozást kívánunk a termékhez!


Nézd meg hogyan működik!

Adatok
Cikkszám
G00183
A vásárlás után járó pontok
200 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
3.5 (2 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Anita
2023.12.30
Olvastam az előző véleményt, ezért kicsit félve rendeltem meg, de tekintettel arra, hogy festés is és gyémántszem is, ki akartam próbálni, Szerintem nem rossz, így legalább mindkettő technikát ki lehet próbálni, nyilván gondoltam hogy nem lesz olyan részletgazdag, mintha csak festés vagy csak kirakó lenne a 40x50-es felület, söszességében jó szórakozás
Huszai Csilla
2022.10.08
A gyémántszemes részen a farkas nagyon pixeles.Tudom hogy kicsi ahogy hogy részletgazdag legyen de szerintem lehetett volna kidolgozottak.
A számfestő részem az elválasztó vonalak elmosódottak,némelyik ugyan szinte nem is látszik.Nagy küszködéssel tudom csak festeni.
Képek:
  Üvöltő farkas festés és gyémántszemes kreatív 40x50 cm-es hibrid kép
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek