Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50

Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50
Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50
Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50
Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50
Kék páva festés számok alapján kreatív készlet 40×50

A vakrámára feszített számfestő készlet mindent tartalmaz, amire az elkészítéshez szükséged lesz. 

A festés számok alapján kerettel készlet az alábbiakat tartalmazza:   

  • Prémium minőségű előre nyomtatott vászon, melyen a kifestésre váró részek számokkal vannak jelölve.
  • Keretes termékek esetén a vászon vakrámára van feszítve, ezt nevezzük keretnek. (nincs üveg a vászon előtt, ez csupán egy vakráma)
  • A számosfestő mérete: 30×40 cm.
  • A szett tartalmazza a mintát egy nyomtatott papíron - ezt érdemes a festés végéig megőrizni
  • ecsetek: egy közepes, egy széles fejű, és egy vékony fejű ecset - műanyag ecsetszár, nejlon sörte. 
  • Kis tégelyben festékek, melyek számokkal vannak jelölve

  Szállítási információk

  - A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

  Így válassz magadnak képet

  A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
  A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

  Kép témája
  Állatok
  Nehézség
  Nehéz
  Nincs raktáron
  6 150 Ft
  Részletek

  A számfestő termék használata, praktikus tanácsok festéshez

   

  Nehézségi szint

  A festés számok alapján termékek nehézségi szerint vannak besorolva. Amennyiben ez az első szám kifestő szetted, érdemes egy közepes vagy könnyű nehézségű terméket választani. A nehéz kategória nagyon kicsi kifestendő részeket tartalmaz, jellemzően többet. A közepes kategória tartalmazhat keskeny kicsi felületeket, de nem ez a jellemző rá. A könnyű kategória nem tartalmaz apró festendő felületeket. 

  Vonalak tartása

  A számfestő készletek esetén előfordulhat, hogy nem fogod tudni tű pontossággal tartani a vonalakat, de ettől ne ess kétségbe. A cél a kreatív kikapcsolódás, és a festés élménye. Ha véletlen átmentél a vonalon, majd a másik színnel ráfestesz, ettől ne menjen el a kedved a kreatív számfestő termékektől. Ezért is jó ha megtartod a papírra nyomtatott mintát a kreatív festés végéig, mert azon láthatod, hogy a már lefestett területen melyik festék száma szerepelt eredetileg. Festés előtt érdemes a vásznat lefotózni, így ha elveszíted a papírt, akkor is lesz egy képed az eredeti szín kódokról.  

  Világos színek

  A legtöbb festő aggódik, hogy nem fednek eléggé a színek, ezt meg tudjuk cáfolni. Érdemes vastagabb rétegben festeni, vagy kétszer átfesteni az adott számfestő területet. 

  Praktikus tanácsok a festés számok alapján szetthez

  Dolgozz tiszta felületen. Készíts elő egy kis edényben vizet, és egy papírtörlőt. (Ha nincs kéznél, lehet papírzsebkendő is vagy szalvéta) 

   

  Használati útmutató

  A vászon előre nyomtatott, és a kifestendő területek számokkal vannak jelölve.

  A számfestő készlethez tartozó festék tégelyeken is található egy szám, a megfelelő számú festéket kell a vásznon azonos jelölésű részére festeni. 

  A nagyobb felületekhez érdemes a szélesebb ecsetet választani, a kisebb felületekhez, illetve a nagy felületek széléhez pedig a keskenyebb, festés számok alapján szettben lévő ecsetet ajánljuk. 

  Mi határozza meg a festés sorrendjét? 

  Semmi, szabadon választott. Balkezeseknek javasoljuk, hogy a számfestő vászon festését jobbról ballra kezdjék el, jobbkezesek pedig ballról jobbra, ezzel elkerülhető, hogy a már kifestett területbe belenyúljunk, és elkenjük azon a festéket. Praktikus egy színnel elindulni, és azt kifesteni egy területen, majd ha kész vagyunk, akkor színt váltani. 

  Mennyire látható a vászon? Szükségem lesz nagyítóra? 

  A festés számok alapján termék vásznain a számok 6-os betűmérettel szerepelnek. 

  A nyomtatás pedig nem fekete színű, hanem kicsit szürkés, hogy a számfestő vászon festését lehetővé tegyük. A nagyon fekete nyomtatást ugyanis lehetetlen elfedni rendesen. 

  Természetesen, ha szeretnél kreatív élményben részesülni, és kipróbálni a számfestő termékeket, és nem tökéletes a látásod, érdemes nagyítót keresni, hogy a festés élmény lehessen. Nagyító a kínálatunkban is található. 

  Hasznos tanácsok az ecsetekhez, festékekhez

  Az ecsetet minden használat után alaposan mosd ki. Ha ezt elmulasztod, rászárad a festék. Ezt követően pedig az ecset a továbbiakban nem használható a számfestő készlethez. 

  A festékeket minden alkalommal be kell rendesen zárni, ezért ha lecsukjuk a festéket, ügyeljünk arra, hogy rendesen lezárjuk a kis tégelyeket. Ha nyitva marad a festék tégely, elkezd száradni a festék, és a továbbiakban használhatatlan lesz. 

   


  Nézd meg hogyan működik!

  Adatok
  Cikkszám
  W5336_40x50
  A vásárlás után járó pontok
  150 Ft
  Vélemények
  Átlagos értékelés:
  5 (1 vélemény)
  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  Még nem írt véleményt a termékről?
  Véleményt írok!
  Beáta Vácziné Varga
  2021.12.17
  Nagyon jó kikapcsolódás,fantasztikusak a színek. Ugyanolyan gyönyörű,mint a képen .
  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek