Szűrés
Kivitel
Kép témája
Nehézség

Nincs Visszaút

Kedves Vásárlóink! 

Limitált Élmények - NINCS VISSZAÚT!

Lehetőséget teremtünk számodra, hogy kifutó termékeket szerezz be különlösen olcsón. Ebben a kategóriában található termékek egy részénél azonban előfordulhat, hogy a festékük kiszáradt. Ennek ellenére kínálunk egy megoldást azoknak, akik szeretnének még többet kihozni ezekből a különleges darabokból.

Festék higítása és Pótlás Temperával:

A festékek akril festékek a szettben, nincs hivatalosan olyan oldószere, amellyel környezetbarát módon lehetne a festékeket higítani. Ebben a kategóriában szereplő termékek esetében előfordulhat, hogy a festékük részben vagy teljesen kiszáradt. Azonban ne csüggedj! A Limitált Élmények Kifutójában a kreativitás és az egyediség érték, és biztosítjuk számodra a lehetőséget, hogy a festékszárítás okozta hiányosságokat saját elképzeléseiddel pótolhasd.

Tippünk a festékekhez: 

1.) Valamelyest lehet hígítani MICELLÁS vízzel, de nem lesz olyan nagy élmény a festés. 

Tempera Festékkel Való Pótlás:

Ha a vásárolt termék festéke kiszáradt, javasoljuk, hogy használj tempera festéket a színek frissítéséhez vagy egyedi részek hozzáadásához. A tempera festék könnyen kezelhető, és lehetőséget teremt arra, hogy személyre szabd a termékeidet, egyedi stílusodnak megfelelően. Keverd ki azt a színt, ami a legközelebb áll a szettben található színhez. 


2termék 12

Reklamáció Nem Elfogadott:

Felhívjuk figyelmedet, hogy ebben a kategóriában a termékek száraz festéke, hiányzó A4-es papír minta hiánya miatt, és semmilyen más probléma miatt reklamációt nem fogadunk el. 

Ennek tudatában vásárold meg ezeket a termékeket, és élj a lehetőséggel, hogy saját kreativitásoddal feldobd és egyedivé tedd azokat.

NINCS VISSZAÚT! Azaz a terméket megrendelést követően nem küldheted vissza garanciális hiba miatt. 

Elállni a vásárlástól természetesen törvény adta jogod van, de ebben az esetben a termék nem lehet használt, nem lehet kipróbált, elkezdett. Ebben az esetben a terméknek sértetlennek kell lenni, a festést nem szabad elkezdeni. Felhívjuk a figyelmed, hogy az elállás mellett garanciális panaszt ezekre a termékekre nem tudunk elfogadni. Az elállási határidőn (14 nap) túl a terméket nem küldheted vissza. 

A terméket az eladási ár töredékéért áruljuk, pontosan azért, mert tudjuk, hogy ezek a szettek több mint egy éve vannak a raktárunkban, és ennyi időn túl előfordulhat, hogy a festékek beszáradnak. Ennek tudatában vásárolj kérlek.