Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50

Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50
Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50
Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50
Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50
Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50
Tavaszváró festés számok alapján kreatív készlet keret nélkül 40x50

A számfestő készlet mindent tartalmaz, amire az elkészítéshez szükséged lesz. 

A festés számok alapján készlet az alábbiakat tartalmazza:   

  • Prémium minőségű előre nyomtatott vászon, melyen a kifestésre váró részek számokkal vannak jelölve.
  • A számosfestő vászon mérete 45x55 cm, melyből a kifesthető felület: 40×50 cm.
  • A szett tartalmazza a mintát egy nyomtatott papíron - ezt érdemes a festés végéig megőrizni
  • ecsetek: egy közepes, egy széles fejű, és egy vékony fejű ecset - műanyag ecsetszár, nejlon sörte. 
  • Kis tégelyben festékek, melyek számokkal vannak jelölve

 


Szállítási információk

- A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

Így válassz magadnak képet

A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

Kép témája
Természet
Nehézség
Nehéz
Nincs raktáron
6 150 Ft
Részletek

A számfestő termék használata, praktikus tanácsok festéshez

 

Nehézségi szint

A festés számok alapján termékek nehézségi szerint vannak besorolva. Amennyiben ez az első szám kifestő szetted, érdemes egy közepes vagy könnyű nehézségű terméket választani. A nehéz kategória nagyon kicsi kifestendő részeket tartalmaz, jellemzően többet. A közepes kategória tartalmazhat keskeny kicsi felületeket, de nem ez a jellemző rá. A könnyű kategória nem tartalmaz apró festendő felületeket. 

Vonalak tartása

A számfestő készletek esetén előfordulhat, hogy nem fogod tudni tű pontossággal tartani a vonalakat, de ettől ne ess kétségbe. A cél a kreatív kikapcsolódás, és a festés élménye. Ha véletlen átmentél a vonalon, majd a másik színnel ráfestesz, ettől ne menjen el a kedved a kreatív számfestő termékektől. Ezért is jó ha megtartod a papírra nyomtatott mintát a kreatív festés végéig, mert azon láthatod, hogy a már lefestett területen melyik festék száma szerepelt eredetileg. Festés előtt érdemes a vásznat lefotózni, így ha elveszíted a papírt, akkor is lesz egy képed az eredeti szín kódokról.  

Világos színek

A legtöbb festő aggódik, hogy nem fednek eléggé a színek, ezt meg tudjuk cáfolni. Érdemes vastagabb rétegben festeni, vagy kétszer átfesteni az adott számfestő területet. 

Praktikus tanácsok a festés számok alapján szetthez

Dolgozz tiszta felületen. Készíts elő egy kis edényben vizet, és egy papírtörlőt. (Ha nincs kéznél, lehet papírzsebkendő is vagy szalvéta) 

 

Használati útmutató

A vászon előre nyomtatott, és a kifestendő területek számokkal vannak jelölve.

A számfestő készlethez tartozó festék tégelyeken is található egy szám, a megfelelő számú festéket kell a vásznon azonos jelölésű részére festeni. 

A nagyobb felületekhez érdemes a szélesebb ecsetet választani, a kisebb felületekhez, illetve a nagy felületek széléhez pedig a keskenyebb, festés számok alapján szettben lévő ecsetet ajánljuk. 

Mi határozza meg a festés sorrendjét? 

Semmi, szabadon választott. Balkezeseknek javasoljuk, hogy a számfestő vászon festését jobbról ballra kezdjék el, jobbkezesek pedig ballról jobbra, ezzel elkerülhető, hogy a már kifestett területbe belenyúljunk, és elkenjük azon a festéket. Praktikus egy színnel elindulni, és azt kifesteni egy területen, majd ha kész vagyunk, akkor színt váltani. 

Mennyire látható a vászon? Szükségem lesz nagyítóra? 

A festés számok alapján termék vásznain a számok 6-os betűmérettel szerepelnek. 

A nyomtatás pedig nem fekete színű, hanem kicsit szürkés, hogy a számfestő vászon festését lehetővé tegyük. A nagyon fekete nyomtatást ugyanis lehetetlen elfedni rendesen. 

Természetesen, ha szeretnél kreatív élményben részesülni, és kipróbálni a számfestő termékeket, és nem tökéletes a látásod, érdemes nagyítót keresni, hogy a festés élmény lehessen. Nagyító a kínálatunkban is található. 

Hasznos tanácsok az ecsetekhez, festékekhez

Az ecsetet minden használat után alaposan mosd ki. Ha ezt elmulasztod, rászárad a festék. Ezt követően pedig az ecset a továbbiakban nem használható a számfestő készlethez. 

A festékeket minden alkalommal be kell rendesen zárni, ezért ha lecsukjuk a festéket, ügyeljünk arra, hogy rendesen lezárjuk a kis tégelyeket. Ha nyitva marad a festék tégely, elkezd száradni a festék, és a továbbiakban használhatatlan lesz. 

 


Nézd meg hogyan működik!

Adatok
Cikkszám
W4419_40x50
A vásárlás után járó pontok
150 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek