Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet 30x40
Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet kerettel 30x40
6 150 Ft

Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet kerettel 30x40

Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet 30x40
Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet 30x40
Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet 30x40
Zsiráf Puszi festés számok alapján kreatív készlet 30x40

A vakrámára feszített számfestő készlet mindent tartalmaz, amire az elkészítéshez szükséged lesz. 

A festés számok alapján kerettel készlet az alábbiakat tartalmazza:   

  • Prémium minőségű előre nyomtatott vászon, melyen a kifestésre váró részek számokkal vannak jelölve.
  • Keretes termékek esetén a vászon vakrámára van feszítve, ezt nevezzük keretnek. (nincs üveg a vászon előtt, ez csupán egy vakráma)
  • A számosfestő mérete: 30×40 cm.
  • A szett tartalmazza a mintát egy nyomtatott papíron - ezt érdemes a festés végéig megőrizni
  • ecsetek: egy közepes, egy széles fejű, és egy vékony fejű ecset - műanyag ecsetszár, nejlon sörte. 
  • Kis tégelyben festékek, melyek számokkal vannak jelölve

  Szállítási információk

  - A termék akár már másnap, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád, és a szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES! (kivéve, ha saját fotóról rendelsz, ott 20 munkanap a szállítási idő)

  Így válassz magadnak képet

  A Kreactivity kínálatában keretes és keret nélküli képeket is találsz. A keretes képek már előre egy vakrámára vannak rögzítve, így elkészítés után rögtön felteheted a faladra.
  A keret nélküli képeket pedig képkeretben is elhelyezheted. 

  Kép témája
  Állatok
  Nehézség
  Nehéz
  Raktáron
  6 150 Ft
  Részletek

  Használata, előkészületek

   

  A termék elkészítéséhez tiszta felületre lesz szüksége. Készítsen elő egy kis tálkában vizet, valamint célszerű egy papírtörlőt (szalvétát, papír zsebkendőt ) előkészíteni.

   

  Használati útmutató

   

  1. A vásznon a különböző kifestésre váró területek számokkal vannak ellátva.
  2. Válassza ki a kívánt területet, és használja hozzá a megfelelő számú festéket. Célszerű a legnagyobb felülettel kezdeni, és haladni a legkisebb felé, fentről lefele a képen. Jobb kezesek a képen balról jobbra, bal kezesek jobbról balra haladjanak a képen.
  3. A legnagyobb felülettel kezdve lehetősége van megtanulni az ecset használatát. A festékhez nem kell vizet használnia. Amikor úgy látja, hogy a felület nehezen festhető, öblítse ki az ecsetét, és kicsit törölje le az ecsetről vizet, mielőtt ismét a festékbe mártja.
  4. Amikor végzett a festéssel, látható lesz a képen az a felület, ahova kevesebb festéket festett, ezt lehetőség van élesíteni, korrigálni. A festés minta (papír a mintáról) alapján meg tudja nézni, hogy melyik területre melyik számú festéknek kell kerülnie, így lehetősége van a képen élesíteni, szebbé, tónusosabbá tenni azt.

  A számfestő termék használata, praktikus tanácsok festéshez

   

  Nehézségi szint

  A festés számok alapján termékek nehézségi szerint vannak besorolva. Amennyiben ez az első szám kifestő szetted, érdemes egy közepes vagy könnyű nehézségű terméket választani. A nehéz kategória nagyon kicsi kifestendő részeket tartalmaz, jellemzően többet. A közepes kategória tartalmazhat keskeny kicsi felületeket, de nem ez a jellemző rá. A könnyű kategória nem tartalmaz apró festendő felületeket. 

  Vonalak tartása

  A számfestő készletek esetén előfordulhat, hogy nem fogod tudni tű pontossággal tartani a vonalakat, de ettől ne ess kétségbe. A cél a kreatív kikapcsolódás, és a festés élménye. Ha véletlen átmentél a vonalon, majd a másik színnel ráfestesz, ettől ne menjen el a kedved a kreatív számfestő termékektől. Ezért is jó ha megtartod a papírra nyomtatott mintát a kreatív festés végéig, mert azon láthatod, hogy a már lefestett területen melyik festék száma szerepelt eredetileg. Festés előtt érdemes a vásznat lefotózni, így ha elveszíted a papírt, akkor is lesz egy képed az eredeti szín kódokról.  

  Világos színek

  A legtöbb festő aggódik, hogy nem fednek eléggé a színek, ezt meg tudjuk cáfolni. Érdemes vastagabb rétegben festeni, vagy kétszer átfesteni az adott számfestő területet. 

  Praktikus tanácsok a festés számok alapján szetthez

  Dolgozz tiszta felületen. Készíts elő egy kis edényben vizet, és egy papírtörlőt. (Ha nincs kéznél, lehet papírzsebkendő is vagy szalvéta) 

   

  Használati útmutató

  A vászon előre nyomtatott, és a kifestendő területek számokkal vannak jelölve.

  A számfestő készlethez tartozó festék tégelyeken is található egy szám, a megfelelő számú festéket kell a vásznon azonos jelölésű részére festeni. 

  A nagyobb felületekhez érdemes a szélesebb ecsetet választani, a kisebb felületekhez, illetve a nagy felületek széléhez pedig a keskenyebb, festés számok alapján szettben lévő ecsetet ajánljuk. 

  Mi határozza meg a festés sorrendjét? 

  Semmi, szabadon választott. Balkezeseknek javasoljuk, hogy a számfestő vászon festését jobbról ballra kezdjék el, jobbkezesek pedig ballról jobbra, ezzel elkerülhető, hogy a már kifestett területbe belenyúljunk, és elkenjük azon a festéket. Praktikus egy színnel elindulni, és azt kifesteni egy területen, majd ha kész vagyunk, akkor színt váltani. 

  Mennyire látható a vászon? Szükségem lesz nagyítóra? 

  A festés számok alapján termék vásznain a számok 6-os betűmérettel szerepelnek. 

  A nyomtatás pedig nem fekete színű, hanem kicsit szürkés, hogy a számfestő vászon festését lehetővé tegyük. A nagyon fekete nyomtatást ugyanis lehetetlen elfedni rendesen. 

  Természetesen, ha szeretnél kreatív élményben részesülni, és kipróbálni a számfestő termékeket, és nem tökéletes a látásod, érdemes nagyítót keresni, hogy a festés élmény lehessen. Nagyító a kínálatunkban is található. 

  Hasznos tanácsok az ecsetekhez, festékekhez

  Az ecsetet minden használat után alaposan mosd ki. Ha ezt elmulasztod, rászárad a festék. Ezt követően pedig az ecset a továbbiakban nem használható a számfestő készlethez. 

  A festékeket minden alkalommal be kell rendesen zárni, ezért ha lecsukjuk a festéket, ügyeljünk arra, hogy rendesen lezárjuk a kis tégelyeket. Ha nyitva marad a festék tégely, elkezd száradni a festék, és a továbbiakban használhatatlan lesz. 

   


  Nézd meg hogyan működik!

  Adatok
  Cikkszám
  W017keretes
  A vásárlás után járó pontok
  150 Ft
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek