Átlagos értékelés:
4.5 (2 vélemény)
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Pető Alexandra
2023.09.07
Nagyon tetszik és nagyon kikapcsol, élmény ezt a mintát festeni.
Egy dologért kell sajnos egy csillagot levonnom (volt más is de az nem von le semmit az élményből igazából, a nagy ecset szőrei az első törlésnél teljesen kihullottak), mégpedig a számozások és színek miatt a sötét színek esetében.
A fotóhoz képest sajnos köszönőviszonyban sincs a számozott festék. A 17-es, 2-es és 1-es számozás teljesen rosszul van, de lehet hogy csak én fogtam ki egy hibás csomagot.
A 17-es a fotón egy nagyon sötét kékes lilás már-már fekete szín, a kapott festékem ehhez képest egy egész világos hideg barna.. A 2-essel jelölt részek a fotón feketék, viszont nálam a 2-es festék egy sötét szürke szín. Mellesleg ebből kaptam két tégellyel és feketéből csak egyet, így a fekete lehet hogy nem is lesz elég a végéig.
Az 1-es a fotón egy nagyon sötét kék, ami nálam viszont a fekete.
Sajnos ez így elég bosszantó és nem is szép, úgyhogy amint a végére érek (a Buddha hátravan, a lótusz kész) átfestem a maradék színekből valahogy kikeverve ezeket, már ha marad még festékem a végére.
Ezt leszámítva tényleg szép maga a minta és nagyon élvezem minden percét, remélem a végére marad elég festékem kicsit át kreatívkodni a színeket, mint amilyen a fotón mert úgy sokkal szebb az egész.
Képek:
    Kék Buddha festés számok alapján kreatív készlet kerettel
Brigitta Kicsi-Csanádi
2023.02.02
Nagyon elégedett vagyok.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza